Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 11. 2012

Trikovi za savršen ten

Za svako godišnje doba!

Ako želite da vaše lice uvek izgleda sveže i da proizvodi koje koristite uvek daju maksimum vašoj koži, pretite naše kratke savete koji će vašem licu dati neodoljivi, zdrav sjaj:

Spavajte na jastuku presvučenim u svilu, kako bi vaša koža bila hidrirana i bez bora. Za razliku od pamuka, svila je prirodni antialergent i ne upija vlagu. Nemojte da dozvolite da proizvodi koje ste naneli na svoju kožu, upije vaša posteljina.

Dodajte kap ulja za lice u svoju dnevnu kremu. Tako ćete dobiti izgled zdrave i sjajne kože, koja će biti spremna za nanošenje šminke.

Nemojte da se zavarate i da mislite da ne treba tokom zime da se mažete kremom sa zaštitnim  faktorom. Uvek koristite kreme i pudere sa minimum SPF 15. Ne zaboravite da namažete i usne, bar u tankom sloju. Tako će vaša koža duže biti lepa i bez bora.

Ako želite da izgledate sveže i prirodno, velikom, pufnastom čestom  stavite na obraze malo rumenila, ali razmažite ga ka jagodicema, kako biste dobili nežan i osvežen izgled.

Ako koristite mineralni puder, započnite nanošenje na spoljni deo lica sa veoma mekanom četkicom i lagano nanosite puder od čela, preko nosa i brade. Minerali u proizvodu će se pomešati sa vašom kožom  i daće joj prirodan izgled "bez šminke".

Budite pažljivi kada nanosite rumenilo na lice i trudite se da to radite po sredini jagodične kosti. Ako rumenilo nanesete bliže očima, one će izgledati crveno, a ko nanesete ispod jagodice, izgledaćete umorno.

Kada stavljate na svoje lice bronzer, način na koji koristite četkicu bitan je koliko i proizvod koji nanosite. Pokreti ruke su ključni i zato ne treba pomerati čitavu ruku, već samo zglobove, kružnim pokretima.

Kako biste imali prirodno preplanuo ten, stavite svetliju nijansu bronzera  na lice, a malo tamniju nijansu na čelo, nos i bradu. Pink zlatna boja je najbolja za svetao ten, zlatno bronzana za malo tamniji ten, a bakarno-zlatna će taman ten najbolje istaći.

Četkom za bronzer  preko lica napravite pokret u obliku broja 3. Krenite sa vrha lica, pa pređite preko obraza ka bradi, pa to ponovite na drugoj strani lica. Ovako će vaš ten biti ujednačen i izgledaće sveže tokom hladnih dana.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search