Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 10. 2012

Jesenji tretmani

Pripremite kožu za hladne dane

Jesen je vreme kada treba da oporavimo kožu od letnjeg stresa i u isto vreme da je pripremimo za hladne zimske dane. Kada su tretmani u salonima u pitanju, vreme je za više nege koja će vašoj koži pružiti sve što joj je potrebno da bude zdrava i lepa. Neki tretmani su posebno pogodni za ovo doba godine i zato SML za vas daje kratak vodič kroz jesenje tretmane  koji neguju, štite i regenerišu:

AHA kiseline: kako sunca ima sve manje, tretmani AHA kiselinama ponovo stupaju na snagu. Ovaj tretman voćnim kiselinama doprinosi poboljšanju teksture boje i izgleda kože tako što vrši hemijski piling površinskog sloja kože, dubinski je hidrira i podstiče proizvodnju kolagena u ćelijama. Sve to ga čini idealnim za osveženje i regeneraciju kože posle izlaganja suncu tokom leta.

Lifting: lifting tretmani, pored očiglednog efekta još i podstiču regeneraciju ćelija i potkožnog tkiva, te vrše detoksitikaciju.

Masaže: relaks masaže su sjajan način da zaboravite na stres koji zaziva povratak u svakodnevnu rutinu posle godišnjeg odmora. Za potpuni efekat izaberite tretman koji uključuje med ili čokoladu, jer su ovi sastojci idealni da nahrane vašu kožu i napune vas energijom.

Detoksikacija: kiseonik je najbolji sastojak tretmana za detoksikaciju kože, jer čisti i hrani.

Mikrodermoabrazija: posle leta fleke, proširene pore i nepravilnosti mogu da predstavljaju veliki problem, ali tretmani mikrodermoabrazije uklanjaju ovakve promene kao i male ožiljke.

Vitaminski tretman: regeneracija i poboljšanje elastičnosti svih tipova kože je glavna osobina ovakvih tretmana. Takođe, hidratacija i povećanje tonusa kože, kao i ujednačavanje tena su posledice tretmana vitaminima C, E i B kompleksa. 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search