Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

23. 05. 2014

Kako kombinujemo klasične komade?

Male tajne i saveti

Problem sa klasicima jeste da kako sezone prolaze, bez obzira na ime koje nose, klasici ipak zastarevaju- silueta ramena se menja, dužine i proporcije su drugačije, kao i boje...

Naravno, neke situacije možemo rešiti i samo uz pomoć aksesoara i svežeg pristupa!

Na primer, ako ste blajzere nosili sa printanim pantalonama prošle godine, ove sezone ih uparite sa masculine, drapiranim pantalonama i Birkenstock papučama. Jer svaki klasičan outfit zahteva jedan komad koji će mu dati oštrinu.

Dakle, ako ih shvatite, klasici vam mogu dati osnovu koja vam je potrebna za dobar stil i kasnije, ako poželite, za kompleksnije komade.

Dakle, da rezimiramo...

Ovog leta, nije isključeno da ćemo svi potpasti pod uticaj punih suknji u nežnoj ’sorbet’ nijansi, možda ćemo čak pribeći i neoprenu, ali u svakom slučaju, savetujemo da pri ruci imate vrhunske klasične komade koji će seo stajling držati pod kontrolom!

Klasici uvek nađu način da vam se prikradu, a ako imate dobru osnovu, uvek ćete imati šta da obučete, što se teško može reći za, na primer, kratki top...

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search