Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 05. 2015

Sve o oblačenju prema obliku tela

Neka moda postane vaš najveći saveznik

Garderoba treba da radi u vašu korist a najbolji način za to jeste da se oblačite u skladu sa svojim telom, jer u suprotnom odeća može postati vaš veliki neprijatelj. Pažljivim gledanjem ćete bez daljnjeg vrlo brzo shvatiti kom tipu ili obliku tela pripadate sa uz SML savete ćete izoštriti sposobnost da prepoznajete šta će vam dobro stajati. Nakon pređene prve prepreke, svaka sledeća biće mnogo jednostavnija i lakša za prevazilaženje. Ukoliko budete pažljivo primenjivali po koji modni savet, onda ćete svakako biti uspešni u izboru pravih komada za vas a evo i nekoliko saveta koji se odnose na sve:

-Nikada ne kupujte odeću za figuru koju želite ili joj stremite, već za onu koju imate.

-Nekada nezadovoljstvo nekim delom tela vodi u pogrešne izbore, samo zbog opsesije da se isti sakrije po svaku cenu, vreme ja da se gledate u potpunosti u ogledalu a ne parcijalno samo u sporni deo tela.

-Budite uvek iskreni prema sebi – stomačić neće nestati u naborima na haljini, on je uvek tu ispod.

-Moda je saveznik, a ne neprijatelj. Svaka neudobnost je siguran znak da niste dobro izabrali.

-Sigurnost u izborima je u najvećem broju slučajeva i najbolji način da stanete iza svojih izbora.

Kada samo jednom ustanovite kom tipu ili obliku tela pripadate, kupovina i odevanje će teći glatko. Povrh svega biće vam i zabavno da otkrivate sve svoje prednosti, a mane neka postanu daleka prošlost. Da bi vas uputili barem donekle u tajne pravih i ispravnih izbora, otrkivamo vam  4 osnovna tipa ili oblika tela koji opisuju u većoj ili manjoj meri skoro svaku siluetu.

Pratite strelice:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search