Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 05. 2015

Kaftan- novi modni imperativ

I SML izbor

Pojavio se niotkuda i od plažne krpice ili garderobe gejši, postao je apsolutni imperativ u garderoberu ovog leta svake dame koja prati modu! Da, to je kaftan ili kimono u punom sjaju! Taj egzotični duh koji ovaj odevni predmet nosi varira od orijentalnog, do boho stila i baš zato je uspeo da se za kratko vreme otrgne zaboravu i vrati na modnu scenu, prvi put posle osamdesetih godina, kada je takođe bio popularan.

Volimo kompleksne geometrijske motive na njemu, kao i one najsvedenije i jednobojne. Obožavamo rese koje variraju on kraćih pa sve do 20 centimetara dužine i njišu se sa svakim našim korakom. I opsednuti smo dugačkim modelima koji sežu i do poda...

Nema te odevne kombinacije koja neće imati benefit od kaftana. Ovaj ogrtač je pogodan za svečane večernje prilike uz haljinu i štikle, uz teksas i dnevne varijante i pamučne suknje i šortseve.

Dakle, sada kad smo zaključili da vam je jedan kaftan zaista neophodan, pogledajte i izbor najlepših komada koje možete kupiti kod nas, sada je na vama samo da odaberete savršeni!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search