Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 05. 2015

Kako da sa stilom nosite bele pantalone

Leto nam stiže a sa njim i ovaj uvek aktuelni komad

Jedna stvar svakako je apsolutno tačna - leti ne možete da pogrešite ukoliko obučete bele pantalone. Lako se prilagođavaju raznim imidžima od klasičnog, preko casual pa sve do trendi ili ultra avangardnog... stvar je u kroju i vama koji ih nosite. Ako jednog od vrelih dana pomislite da nemate šta da obučete možda je trenutak da promislite ili pomislite na bele pantalone koje su se zagubile negde u ormaru. Zašto? Zato što nam daju niz kombinacija i zaista je potrebno malo da budete u trendu i po poslednjoj modi... stvar je u bazi - ovog puta se ona zove bele pantalone. A kako da to postignete evo naših par saveta:

Bele pantalone moraju uvek i bez opravdanja biti savršene. Kada to kažemo mislimo čiste, ispeglane i bez najmanje fleke.

Belo za razliku od crnog nije najbolji saveznik silueti. Tu upravo i leži razlog da se pozabavite izborom pravog modela u forme za vas. Ovde ostaje savet da ukoliko imate uske pantalone gore obučete nešto voluminoznije, i obrnuto... Nije loše uz belo nosti plato ili visoku štiklu da bi vam to dodatno izdužilo noge.

Uske ili široke? Kako želite ali kako smo gore pomenuli uz odgovarajući gornji deo! Uske su svakako mladalačkije ali i one na faltu mogu biti neodoljivo seksi sa uskim sakoom sa jednim dugmetom.

Kompletirajte svoj imidž komadom nakita. Jedna duga ogrlica ovog leta može da reši svaki problem. Visoke potpetice takođe!  Široka varijanta belih pantalona sa košuljom muške estetike i dobrim kaišem na visokom pojasu i ravnim baletankama, i izgledaćete sjajno.

Lan ili pamuk? Lan je romanitičniji, ali se i više gužva, mešavine su bolja opcija. Pamuk je uvek dobar izbor u zavisnosti od kroja i izbor koji je moderan i može biti glamurozan.

Kombinujte belo sa belim. Top i pantalone u beloj boji, ako vam je koža blago preplanula to može bit savšena modna slika.

Zagarantovan uspeh je belo i pruge. Pruge i bele pantalone biće ultra trendi imidž za ovo leto. Obujte ravne sandale sa kaišićima uz veliku torbu i spremne ste za šetnju.

Ako ste ljubitelj širokih pantalona, onda je linija struka obavezno visoka ovog leta. Veoma ženstven model sa rafiniranim topom i jednim parom super velikih naočara za retro detalj.

Veoma su aktuelne i bele pantalone sa jednostavnom belom majicom u kobinaciji sa patikama od platna tankog đona i svelog kolorita.

I da zaključimo: brinite o svom izgledu u detalju. Moda je ovog leta elegantna i traži da budete dama sa savršenim komadima na sebi. I modni detalji koje budete nosili ako su bele boje treba da izgledaju besprekorno!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search