Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

22. 01. 2013

Ivana Ivić

NJINJA

Šta se desi kada kostimograf sa dugogodišnjim iskustvom svoju kreativnu energiju usmeri na ono što i poslovno i privatno obožava? Dese se ogrlice i asesoari ručne izrade koji šetaju između trenda, klasike i mašte i koji su nosivi u svakoj modnoj kombinaciji.

 Ivana Ivić je završila Akademiju primenjenih umetnosti i kao kostimograf i modni dizajner radila je na mnogim projektima, filmovima i reklamama,  pa je prirodno da odevanje kao pojam shvata na potpuno nov i drugačiji način od većine ljudi. Po njenim rečima, ona praktikuje eklektični stil koji je spoj svega i svačega-od bakinog ormana, preko 20-tih, 30-tih i 80-tih u svom retro, glam i kič sjaju, do svih mogućih dezena i formi, pa NJINJA nakit koji kreira oslikava sve to, ali najviše je produkt neočekivane, trenutne inspiracije koja se kanališe u ono malo slobodnog vremena koje uhvati između poslova. Ono što objedinjuje svaki komad  jesu boje bez kojih Ivana ne može da zamisli stil i koje su polazna tačka svake ideje koja se pretvori u ogrlicu, narukvicu ili rajf.

Njena strast prema nakitu i svim mogućim i nemogućim vrstama modnih detalja prati je od malena, kao i nadimak NJINJA, koji je istakla kao ime pod kojimobjedinjuje svoje kreacije. Inače,  ona je od kada se seća, stalno kreirala nešto za sebe i te svoje kreacije sa ponosom nosila. Te kreacije su najčešće i bili asesoari, za koje inače smatra da su začin za svaku odevnu kombinaciju i glavna odrednica stila, a kako je njena okolina proglasila za 'kraljicu overdizajna' ona ovu titulu sa ponosom nosi i svoje modne stavove pažljivo implementira u svaki ručno izrađeni komad. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

ELM Jewelry

ELM Jewelry

Vesna Milošević ...

Milena Marić

Milena Marić

Lepote Orijenta ...

HotaHota

HotaHota

Drugačiji pogled na naušnice ...

Linda Loppa

Linda Loppa

Vladar iz senke ...

Search