Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 09. 2017

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Prva NIVEA ampula za negu lica sa hijaluronskom kiselinom revitalizuje zrelu kožu i čini je glatkom.

 

 

 

 

 

Hidrirana koža ima zdrav sjaj, a na dodir je glatka i zategnuta. Međutim, od sredine 30-ih godina, proizvodnja hijaluronske kiseline koja skladišti vlagu u koži, polako opada. Samim tim koža vremenom postaje suvlja, što utiče i na njenu teksturu – ona je sve tanja, gubi elastičnost i nastaju dublje bore. Ukupno 72% žena* veruje da gubitak prirodne vlage kože uzrokuje pojavu bora. NIVEA  ima rešenje: negujte kožu novim Cellular tretmanom koji pruža dodatnu hidrataciju i svežinu.


NIVEA CELLULAR Anti-Age intenzivna nega sa hijaluronskom kiselinom pospešuje hidrataciju. Već nakon prvog nanošenja, koža je intenzivno hidrirana, izgleda sveže i podmlađeno i glatka je na dodir. Formulacija prvog NIVEA tretmana u ampuli sadrži najveću koncetraciju hijaluronske kiseline u odnosu na druge NIVEA proizvode.
   
Efikasna kombinacija kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline deluje u svim slojevima kože
„Formulacija ovog intenzivnog tretmana sadrži kombinaciju kratkolančane i dugolančane hijaluronske kiseline koje se savršeno dopunjavaju“, objašnjava Dr. Sven Fej. „Dugolančana hijaluronska kiselina omogućava dobru površinsku hidrataciju kože. Pored toga, formulacija sadrži i prečišćenu kratkolančanu hijaluronsku kiselinu. U eksperimentima sa modelima kože pokazali smo da ova formulacija može bolje da prodre u kožu i poboljša hidrataciju čak i u dubljim slojevima, kao i da istovremeno aktivira sintezu hijaluronske kiseline. Preporučujemo da CELLULAR Anti-Age tretman za intenzivnu negu koristite jednom mesečno. Rezultat je poboljšano obnavljanje ćelija, bolja hidratacija i trenutno glatka koža.

Tretman se veoma jednostavno nanosi:
• Dobro protresite ampulu pre upotrebe.
• Ujutru i uveče nežnim pokretima nanesite na lice i vrat laganu formulaciju u količini jednakoj zrnu graška.
• Zatim nanesite NIVEA CELLULAR ANTI-AGE dnevnu ili noćnu kremu.
• Ampula je pogodna za višekratnu upotrebu, a količina koju sadrži dovoljna je za nedelju dana.

*Izvor: GFK U & A Face Care & Cleansing, Nemačka, 2011. In vitro testovi na ljudskim ćelijama kože

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE intenzivan tretman za negu lica sa hijaluronskom kiselinom
Efikasna nega sa hijaluronskom kiselinom revitalizuje kožu i čini je glatkom dok istovremeno održava potreban nivo hidratacije. Dugolančana hijaluronska kiselina hidrira površinski sloj kože, a kratkolančana prodire u dublje slojeve, hidrira ih i aktivira sintezu hijaluronske kiseline u samoj koži.

5 ml po okvirnoj ceni od 519 rsd.

Search