Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 11. 2012

Milena Marić

Lepote Orijenta

Milena Marić je osnovnu školu i gimnaziju završila u svom rodnom gradu u Budvi. Potom je školovanje nastavila na Cetinju gde je završavala Fakultet dramskih umetnosti - odsek gluma, a potom je studirala i na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na odseku za produkciju. Na studijskom putovanju u Moskvi uradila je naučni rad o radu Boljšoj teatra, koji je objavila u Srbiji. U srednjoškolskim danima pokazala je interesovanje za glumu, i pokupila brojne nagrade na međunarodnim festivalima amaterskih glumaca. Četiri godine zaredom ispred opštine Budva takmičila se na regionalnim recitatorskim takmičenjima na kojima je jednom bila prvak Crne Gore. Strast prema  produkciji rodila se za vreme studija glume, i kao producent je radila na velikom broju projekata među kojima se ističu rad u JDP – u na značajanom broju predstava u režiji Egona Savina, Dejana Mijača, Vide Ognjenović kao i na mnogim drugim renomiranim pozorišnim, TV i filmskim projektima. Kao glumica prvu veliku ulogu ostvarila je u seriji "Budva na pjenu od mora", gde je nosila jednu od glavnih uloga u dva serijala. Na istoj seriji radila je u najužem produkcijskom timu. Godine 2012. upustila se u dizajnerske vode, i lansirala je liniju unikatnog nakita za kosu, insprirasanu orijentom.

Nakitom za kosu počela je da se bavi davno, a oduvek je volela specifične detalje u kosi i sama ih je izrađivala. Tako je svoj dugogodišnji hobi, prvenstveno prateći svoj osećaj pa i nagovor prijatelja, pretvorila u posao. Milena je inspiraciju pronašla u turskim i indijskim serijama, i s obzirom na to da je od malena opčinjena Orjentom, one su je samo dodatno potaknule. Želela je da napravi novi trend koji će krasiti unikatnost, jer smatra i da se tržište brzo zasiti svime što postane ''uniforma''. Stoga se trudila da ima što više različitih modela i da svaki model ima mali broj ponavljanja. Sa druge strane razmišljala je i o tome da moraju postojati komadi nakita koji su prilagodljivi svakodnevnoj odevnoj kombinaciji kao i oni koji su elegantniji kako bi bili savršen detalj neke svečanije kombinacije. Od materijala Milena je koristila lance, nitne, kristale, sve ono što je u trendu. 
Priznaje da nije ni sanjala da će ciljna grupa biti tako široka. Nakit se podjednako dopada devojčicama, devojkama i starijim gospođama, samo što svaka prilagođava model svojim potrebama. Više o ovim kreacijama možete da nađete na Facebook strani: Unikatni nakit za kosu.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

ELM Jewelry

ELM Jewelry

Vesna Milošević ...

HotaHota

HotaHota

Drugačiji pogled na naušnice ...

Linda Loppa

Linda Loppa

Vladar iz senke ...

Search