Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 04. 2015

Bujna kosa za proleće

Saveti i trikovi kako da je postignete

Zima je za nama ali ostavila je nemile posledice... Vaša kosa nema sjaj i lomi se od čestog nošenja kape, suva je i beživotna i nema volumena. Za proleće, sve što želimo jeste da pustimo bujnu kosu i da uživamo u lepom vremenu, zato smo i izdvojili neke metode i trikove koji će vam pomoći da za čas vratite kosi treću dimenziju i pomognu na putu do savršene kose:

Prvo, nemojte da opterećujete kosu čestim vezivanjem repa, pletenica i punđi, jer to je dodatno tanji a tanku kosu je još teže voluminizirati.

Koristite regeneratore i balzame za tanku kosu koji imaju lakšu formulu i ne 'otežavaju' je, bez obzira ako inače nemate tanke vlasi, neka ovo bude vaš mali trik.

Nemojte previše da tretirate kosu. Oštećenja od fena, pegle, farbe i proizvoda će učiniti da vaša kosa izgleda beživotno i tanko, zato pazite da ne preterate sa feniranjima i tretmanima. Nagomilani talog od proizvoda za negu obuhvata vlasi i čini ih težim, pa i previše pranja i tretiranja može imati posledice. To rešite tretmanom dubinskog pranja kose koji uklanja zaostale elemente.

Posle pranja kose, uzmite peškir i pritiskajte pramenove mokre kose. Pored toga što će apsorbovati vodu, ovaj postupak će da očvrsne kutikulu (omotač) vlasi pa ona više neće izgledati mlitavo i beživotno (važno je da ne trljate gore-dole, nego samo blago tapkajte, u suprotnom možete oštetiti vlas).

Sušite kosu tako što ćete spustiti glavu i fen uperiti na gore, tako ćete dobiti ekstra volumen odmah.

Za instant volumen, možete i da promenite razdeljak, ako je na sredini, pomerite ga na strahu na primer, tako će kosa odmah da izgleda bujnije.

 

Ukoliko želite da naručite neki do prikazanih proizvoda posetite www.beautyshop.rs 

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search