Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 06. 2014

Kako nosimo fluo boje

Letnji favorit

Lako je definisati boje poput crvene, plave, crne...i uklopiti ih u svakodnevno odevanje, ali kada su jarke, fluo boje u pitanju, to je već zadatak koji zahteva malo truda.

Ove boje su obeležile osamdesete godine prošlog veka i kao i tadašnju modu, anka je linija koja razdvaja stilski dobru odevnu kombinaciju i izgled plastične igračke, zato postoji jedno glavno pravilo kada su flluo boje u pitanju, a ono glasi da je siva njihov najbolji saputnik!

Siva boja je smirujući faktor kada se fluo boja uvede u stajling, ali joj ne parira. Crne i bela su manje prigodne jer su i one same po sebi veoma upadljive a u kombinaciji sa fluorescentnim nijansama, crna ih dodatno naglašava a bela ih čini još svetlijim.

Apsolutno je bitno i da ponesete samo jedan, do dva fluo komada u komplementarnoj nijansi i da odnos jarke boje i sive ne bude pola-pola, već da fluo ili dominira (pantalone, bluza, haljina) ili da bude akcenat u vidu aksesoara.

Naravno, predlažemo i odevnu kombinaciju koja će najbolje dočarati kako da sa stilom ponesete jedan fluo stajling!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search