Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 12. 2013

Kako da nosite krznenu kapu

U Chanel stilu

Kape su postale mnogo više od praktičnog komada garderobe i ove sezone, više nego ikada, pretvorile su se u stilski komad koji daje poseban pečat vašem izgledu.

Uz pomoć prave kape, možete dopuniti svoj stajling ili se istaći u masi a najbolji primer za to je krznena kapa koja je zasijala na Chanel reviji za jesen/zimu 2013-14. Ali ne radi se ni samo o isticanju, već o kombinovanju ovakvog praktičnog komada uz vaš zimski stil. Uz jednu ovakvu zabavnu kapu, pobećićete od zimskog sivila, izgledaćete sjajno i bićete utopljeni, i tako je svaki prohtev zadovoljen.

Krzno je poznato po tome da zaista greje, ali ako niste fan ovog materijala, tu je široka paleta zamena u ponudi po radnjama, pa ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Kada su boje u pitanju, suština je u ludima varijantama, dakle, prirodna boja krzna kod ovakvih kapa ne prolazi. Inspirišemo se električno plavom, bebi roze i snežno belom koje smo videli na dotičnoj Chanel revji i biramo kape u vedrim i veselim bojama koje će biti u kontrastu sa garderobom koju nosimo.

Najbolje od svega je što su ovakve kapice uklopljive uz svaki gornji komad garderobe, dakle – kaput, jakna, parka, ogrtač, sportski ili elegantno, na vama je izbor. A i kada skinete kaput, kapa može ostati tu kao modni detalj.

Sve u svemu, naša zimska preporuka za super stil je definitivno jedna ovakva neodoljiva kapica i za vas nema zime – ni meteorološke ali ni modne.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search