Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

21. 11. 2013

Kako da izgledate kul i na treningu?

Stella McCartney za Adidas

Ako ne znate odgovor na ovo pitanje, dizajnerka Stella McCartney svakako zna. Naime, ona već nekoliko uspešnih sezona kreira kolekciju sa svojim potpisom za brend Adidas, a prošle godine i uniforme za reperzentaciju Velike Britanije na Olimpijskim igrama. Nova kolekcija je energična, u jarkim bojama i sa upečatljivim grafičkim printovima. Pored estetike, ova dizajnerka veoma vodi računa o performansi i korišćenju najkvalitetnijih tekstura za fitnes odeću i aksesoare.

Po prvi put lansirala je kolekciju pod imenom “Starter Kit“ (Oprema za početnike), koja se zasniva na redizajniranim najprodavanijim proizvodima za trčanje. Pored opreme za treninge otvorenom, koji su ove sezone u jarkim osnovnim bojama, začinjeni crno-belim leopard printom, Stella je dizajnirala  i opremu za salu, koja je u nežnijim tonovima i izrađena od pamučnih materijala. Fantastičan način da podstaknete ili častite sebe za trening, zar ne?  

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search