Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 06. 2013

Moda za buduće mame

Letnji komadi

Ko kaže da ako ste trudni, da treba da nosite samo preširoke stvari koje nemaju formu? SML se ne slaže sa tom pretpostavkom! Garderoba za trudnice treba da bude komotna i udobna, da u njoj možete da hodate i sedite bez problema i da vas ne žulja ni u jednom trenutku, ali isto tako treba i da ima formu i da ističe vašu figuru pošto ne treba da se krijete u prevelikim i preširokim stvarima.

To naravno, ne znači da treba da nosite garderobu koja otkriva stomak ili suknje koje su prekratke, prvenstveno zbog udobnosti, ali ne treba ni da se odričete garderobe koju inače volite, tako da su suknje i pantalone i haljine apsolutno poželjni komadi, samo što pantalone i suknje treba da imaju elastičan pojas a majice i bluze da se blago šire. Haljine koje nisu strukirane ili sečene ispod grudi su takođe idealne i udobne.

I za kraj, predlažemo  odevne komade koje možete nositi u trudnoći, a koji će unaprediti vaš stil bez ugrožavanja udobnosti, biramo komade vedrih, letnjih boja i napravljene od prirodnih materijala za maksimalni komfor budućih mama!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search