Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 04. 2013

Odela sa printom

Mix 'n' Match igra dezena

Dvodelno odelo vratilo se u garderobere poslovne žene, i postalo je pravi imperativ sezone. Možda vam zvuči staromodno, ali savremena odela su sve samo ne dosadna. Sa leopard ili grafičkim printom, inspirisano dalekim istokom, ili pak sa klasičnim tartan dezenom, nepogrešivi su izbor za ultimativni poslovni stajling, ali i za veče, ukoliko u jednačinu ubacite vrtoglave potpetice i clutch tašnicu.

Dizajner Roberto Cavalli odlučio se da stilizovano paunovo pero prenese na odelo strogog kroja. Brend Iceberg inspirisan je dezenima i formama iz šezdesetih, tako da odelo kombinuju s košuljom u istom stilu, a brend Carven predložio je varijantu u safari stilu.

Naša preporuka je da ukoliko izaberete odela s dominantnim printom, detalje svedite na minimum, a od boja izaberite neutralnu ili pastelnu paletu. Aksesoari poput cipela i tašni treba da su minimalističke forme, a od nakita izbegavajte koloritne komade, već se opredelite za jednostavne, u boji zlata i srebra.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search