Štampaj

Pošalji prijatelju

27. 04. 2015

Postanite modna gladijatorka

Uz najaktuelnije sandale sezone

One su moćne, upečatljive i aktuelne, zahtevaju agresivan pristup modi i smelo kombinovanje i skoro da nije bilo revije na kojoj nisu izdominirale! Da, to su gladijatorske sandale, koje su u punom sjaju osvojile modni svet i sada je vreme da im posvetimo pažnju koju zaslužuju!

Za početak, pozabavićemo se malim stilskim odrednicama kada je kombinovanje u pitanju. Kako su duboke gladijatorke najaktuelnije, njih kombinujte sa super maxi haljinom koja ima dubok šlic, da kada koračate, sandale dođu do izražaja (naravno, to nikako ne treba da bude svečana haljina, već pamučna, dnevna varijanta). Takođe, duboke gladijatorke možete nositi i sa kraćim suknjama i šortsevima ali samo ako ne čine ništa da naškode vašoj figuri. Tu dolazimo do bitne stavke jer morate pažljivo birati ovakav vid obuće, kako su daleko od obuće koja laska svima. Ako su uglovi presecanja traka oštri i grubi a trake široke, mogu da učine da noge izgledaju deblje i kraće i samim tim, da upropaste figuru. Ako niste obdareni manekenskom građom a želite da nosite  ovakav par, onda birajte model koji je boje kože i ima tanje tračice.

Da bismo vam pomogli u izboru, u nastavku ćete pronaći i top 10 modela gladijatorskih sandala koje možete naći u radnjama kod nas, kao i predloge za odevne kombinacije koje uključuju ovu popularnu letnju obuću.

Pratite strelice:

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search