Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 03. 2015

Kako da blistate sa stilom ovog proleća

Nakit u trendu i kako ga nosimo

Poslednjih par sezona nije nam falilo šljokičavog glamura (da, mislimo upravo na Saint Laurent glitter čizme) ali umesto svetlucavog sata ili dijamantskih teniskih narukvica, zima nas je terala da se fokusiramo na ukrase na samoj garderobi, a ne na našem telu. Dakle, tu su ukrašeni reveri, štikle, džemperi i farmerke.

Spremite se jer ovo proleće i to menja, kako su upečatljivi komedi statement nakita i to uglavnom onog koji replikuje dijamante, rešili da se sa stilom vrate na modnu scenu.

Ovaj trend se svodi na nošenje ornamentisanog, pa čak i nasleđenog nakita sa casual, svakodnevnom garderobom. Pomeramo se od minimalizma i dosadio nam je normcore pravac, pa se dragulji sada nose danju, jer nam daju taj preko potreban osećaj ekstravagancije čak i kad nosimo odeću za posao ili antilop jaknu ili fini pulover.

Dok proleće polako dolazi, naše pletene stvari koje još uvek nismo skinuli već sad mogu da postanu pozadina za neki upečatljivi komad. Inspirišite se modnim pistama, kojima su dosadili punk momenti sa ’okovima’ za uši od prošle sezone i sada se minđuše nose respareno. Prada i Celine dosta dobro pokazuju kako se to radi.

Miks visoke mode i uličnog stila se ogleda u nošenju boyfriend farmerki i šljokičavih štikli, ili pamušne haljine i raskošnih minđuša.

Samo jedan savet- manje je i te kako više u ovoj priči! Cilj je da izgledate sveže i neusiljeno glamurozno, a ne kao da i dalje nosite kombinaciju sa koktel zabave od sinoć.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search