Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

04. 11. 2014

Savršeni kaput za oblik tela: Jabuka

Balans je ključ

Pri izboru jakne i kaputa za telo oblika jabuke, imajte u vidu da dužina istih nikada ne treba da bude do struka, već uvek ispod - do stredine butine ili čak ¾, i da se model lagano širi u A kroj za izbalansiran izgled. Izbegavajte previše tkanine na grudima i u predelu stomaka i kukova, već se odlučite za blago strukirane modele ili za one sa pojasom, da istaknete struk. Džepovi pozicionirani ispod grudi ili u predelu struka učiniće vašu figuru kabastijom, zato džepovi postavljeni nisko imaju suprotan efekat.

Naramenice i detalje u predelu struka treba izbegavati, dok će detalji u vidu dugmića, manžetni koje se podvrću ili su produžene, dati vašem kaputu pravu dozu elegancije. V izrez bez velikih revera ili asimetrični izrez mogu vas znatno stanjiti, a ako nosite otkopčanu jaknu ili kaput, vertikalne linije će izdužiti figuru. Sve boje dolaze u obzir, čak i svetle, samo obratite pažnju da ako je kaput u više boja, da tamnije uvek budu gore a svetlije nijanse na donjem delu kaputa.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search