Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

03. 03. 2014

Parfois– već u prolećnim tonovima

Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever.

Pravu zimu još nismo ni osetili, a modni dizajneri već su otišli korak napred i dali mašti na volju s kolekcijama za nadolazeće proleće i leto.

Ljubiteteljke modnih dodataka za sezonu proleće – leto 2014. bez problema će izabrati svoje modne fetiše. Na njih su mislili u Parfoisu, vodećoj europskoj marki modnih dodataka, kada su stvarali najnoviju kolekciju. Ona se temelji na četiri glavna stila: Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever.

Kolekcija Retro Sport namenjena je odvažnoj i hrabroj ženi koja voli pobedu. Donosi kombinaciju prugastih materijala, akrila i nevidljivih magneta. Koketira s grafitima, a nudi i takozvano blokiranje boja.

Craft Culture je u znaku antilopa, koji se upotrebljava na torbicama na kojima ne nedostaje zakovica, resa i resica. Takve detalje pronalazimo i na cipelama. Ovaj vrlo urbani stil odlična je mešavina jednostavnosti i daška odvažnosti.

Kolekcija Easy Going sadržava artikle dovoljno profinjene da privuku svaku modnu obožavateljku da ih želi koristiti odmah – prvom prilikom. Sadrži dnevne torbice s metalnim detaljima i mnogobrojnim zlatnim i srebrnim dodacima. Torbice s plastičnim dodacima i cvetnim uzorcima pokazuju sportsku stranu ovog stila – ona je ženstvena, klasična i večna.

Modna marka Parfois dostupna je u Parfois i Sportina radnjama.

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba laniranjem kampanje Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre ...

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Nova kolekcija za nosu sezonu ...

Butik Ana

Butik Ana

Lepi, vredni i unikatni pokloni ...

Movem novogodišnji popust!

Movem novogodišnji popust!

BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi do 20% ...

Search