Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 03. 2014

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Nova kolekcija za nosu sezonu

Modna i lifestyle kompanija Tom Tailor Group za topliji period 2014. godine donosi nove kolekcije Woman, Man, Denim female, Denim male, Kida i Polo team. Različiti, zanimljivi detalji, uzorci i materijali daju svoj doprinos lepršavosti letnjih kolekcija u kojima se kao glavni trendovi mogu izdvojiti: osnovne i prigušene boje  kao i boje pudera koje su odlično dopunjene sa uzbudljivim modnim dodacima i diskretnim ali ukusno dodanim detaljima. Džins je nezaobilazan deo svih Tom Tailor linija.

Tom Tailor Casual

Tom Tailor Casual proleće / leto 2014. kolekcija je definisana materijalom pri kojem dominiraju cvetni uzorci kao i svetle boje. Jednostavno, opušteni stilovi i od sunca izbledele boje  kao i čipka  glavne su modne inspiracije za ovo leto.
Njezin izgled: Ovo leto ona ležerno kombinuje cvetni Paisley uzorak sa šalvariama i majicom od čipke i kožnom jaknom.

Njegov izgled: On  nosi prugastu t-shirt majicu koje imaju okrenute džepove od džinsa. Preko nje svetlu teksas košulju kao i casual sako. U tom izdanju - njegov  izgled je perfektan za planirane vrtne zabave.

Tom Tailor Denim

U kolekciji Tom Tailor Denim proleće / leto 2014. primećujemo trendovsku liniju odeće za noćne izlaske. Svi modni imperativi su zadovoljeni: resice, izbledeli džins, printevi kao i indigo plava boja, sve to zajedno se odlično nadopunjuje dajući ljubitelju brenda Tom Tailor Denim zadovoljavajući  modno aktuelan izgled.

Njen izgled: Boyfriend jeans sa  širokom, komotnom majicom. Preko nje jaknica sa tkanim uzorkom - i cool izgled ovog leta je spreman.

Njegov izgled: Apsolutni must-have ovog leta su trik-majice. Bilo da su s prugastim uzorcima ili printevima fotografija, one su ultimativi komad za zabave. Odlično se kombinuju sa teksas bermudama.

Tom Tailor Polo Team

Australija se sastaje sa San Diegom. Tom Tailor POLO TEAM započinje vruću sezonu s uticajima sa australijske prerije u obliku printeva u etničkim stilovima i detaljima na kragnama poput boja koje su prelivaju i koje podsećaju na obale San Diega.
Njezin izgled: Casual Polo majicu sa zaobljenom kragnom i intrigirajućim detaljima kombinuje sa letnim džinsom koji je ceo u print dizajnu .  Da bi se upotpunio izgled i za hladnije večernje sate tu je končan džemper u različitim bojama.
Njegov izgled: Bermude sa našivenim džepovima i šarenim trakama u kombinaciji sa praktičnim sportskim jaknama, ispod kojih su polo majice sa umetničkim printevima koji plene pažnju.

 

Tom Tailor proleće / leto 2014. kolekcija je počela da pristiže u Tom Tailor radnje i u on-line shop www.tom-tailor.de u januaru 2014.

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba laniranjem kampanje Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre ...

Parfois– već u prolećnim tonovima

Parfois– već u prolećnim tonovima

Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever ...

Butik Ana

Butik Ana

Lepi, vredni i unikatni pokloni ...

Movem novogodišnji popust!

Movem novogodišnji popust!

BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi do 20% ...

Search