Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 10. 2013

Održan Fashion Travel u banji Đoparoš

U organizaciji agencije Mikrostar Tours

U organizaciji agencije Mikrostar Tours u banji Đoparoš, kraj mesta Orošhaza u Mađarskoj održan je Fashion Travel, na kome je svoju novu kolekciju prikazala modna kuća Allegra.

Kolekcija kreatorke Tanje Šepić prikazana je u lepom ambijentu hotela „Alfold Gyongye – Biser nizije“, i u potpunosti je u skladu sa svetskim modnim trendovima, sa akcentom na italijanskom modnom dizajnu. Kolekciju za jesen/zimu 2013/2014 čini odeća za poslovne prilike, ali i nešto ležernija garderoba. Dominiraju petrolej zelena i ciklama boja, prožete detaljima u vidu cirkona i metala. Naročito pogodna kao poslovna garderoba, nova kolekcija modne kuće Allegra, prikazana u Mađarskoj, namenjena je damama koje znaju šta žele i koje su stilizovane prema prilici.

Pored revije modne kuće Allegra, medije i goste Fashion Travel-a oduševilo je malo mesto Orošhaza, u mađarskoj Južnoj ravnici, idealno za porodičan odmor. Kraj mesta Orošhaza nalazi se jezero Đoparoš, na čijim je obalama izgrađen moderan banjski kompleks sa sistemom otvorenih i zatvorenih bazena. Banja Đoparoš ima tradiciju od preko 100 godina, a njene lekovite vode, bogate natrijumom i vodom, pogodne su za lečenje ginekoloških, kožnih i nervnih bolesti. Jezero Đoparoš je u letnjim mesecim pravi raj za ljubitelje veslanja i kajaka, a banjski kompleks poseduje i centar za rekreaciju, koji nudi raznovrsne sportske i fitnes usluge.

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba laniranjem kampanje Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre ...

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Nova kolekcija za nosu sezonu ...

Parfois– već u prolećnim tonovima

Parfois– već u prolećnim tonovima

Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever ...

Butik Ana

Butik Ana

Lepi, vredni i unikatni pokloni ...

Movem novogodišnji popust!

Movem novogodišnji popust!

BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi do 20% ...

Search