Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2013

Canali servis “šivenje po meri”

Ponesite jedinstven proizvod napravljen ekskluzivno za vas

Canali servis “šivenje po meri” omogućava vam da ponesete jedinstven proizvod. Kaputi, sakoi, jakne, pantalone  i košulje reflektuju stil života koji je zasnovan na potrazi za apsolutnom jedinstvenošću.

Ove emocije dobijaju svoju materijalizaciju kroz 500 različitih tkanina, koje se menjaju po sezonama ali i onih koje su stalno u kolekciji, mnoge dizajnirane ekskluzivno za Canali. Od ultra-lakih materijala (težine ispod 180 g/m) i tzv. “Millionaire Cashmeres”, pa do onih od najfinijih vlakana, u pravom smislu te reči, uključujući svilu i vikunju, svi su proizvedeni u vodećim predionicama vune u čuvenoj italijanskoj Biella regiji.

Sposobnost da saslušaju, da se prilagode ukusima i vrednostima klijenata, i da znaju da posavetuju, na diskretan način, čini Canali butike privlačnim utočištem za one koji razumeju rituale uzimanja mera i izrade krojeva za vrhunsku odeću.

Umetnost krojenja i šivenja je poverena stručnim rukama krojača čiji rad pretvara materiju u san u roku od nekoliko nedelja: personalizovani odevni predmet sa etiketom koja nosi ime klijenta.

Ovo putovanje protkano kulturom i istorijom, stilom i ukusom, u potrazi za savršenstvom, uz kvalitet i pouzdanost, svi zajedno učestvuju u stvaranju Canali odevnog predmeta šivenog po meri, koji svedoči o autentičnoj Made in Italy eleganciji.

Svima koji su zainteresovani za premijum kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je servis Made to Measure, što znači da kupci mogu da naruče specijalno krojena i šivena odela i košulje po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala. Sledeći CANALI Made to Measure servis održaće se 8. i 9. oktobra u MOVEM Fashion Multibrand Store u SAVA CENTRU. Sve raspoložive informacije i mogućnosti zakazivanja ličnog termina možete obaviti na licu mesta: MOVEM Fashion Multibrand Store – SAVA CENTAR – Milentija Popovića 9 ili na telefone 011 3111 893 i 060 8121 062.

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba laniranjem kampanje Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre ...

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Nova kolekcija za nosu sezonu ...

Parfois– već u prolećnim tonovima

Parfois– već u prolećnim tonovima

Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever ...

Butik Ana

Butik Ana

Lepi, vredni i unikatni pokloni ...

Movem novogodišnji popust!

Movem novogodišnji popust!

BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi do 20% ...

Search