Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

20. 09. 2013

Opel ADAM stigao u Srbiju

Opelov prvi mali moderan, gradski automobil predstavljen u Beogradu

Sa potpuno novim ADAM-om, Opel je na tržište Srbije doveo mali, šik, gradski automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno-nadahnutom A segmentu. Opel ADAM kombinuje smelu, moćnu konstrukciju sa mogućnostima za gotovo bezbrojne personalizacije, što svakog ADAM-a čini potpuno jedinstvenim. Sve prednosti Opel ADAM-a Opel je sinoć predstavio domaćoj publici na promociji u Beogradskom lokalu Supermarket.

 “Novi ADAM nudi veliki potencijal za rast našeg brenda i veoma smo ponosni što ovaj moderan mali automobil unosi u segment ono najbolje iz nemačkog konstruisanja, a koliko Opel očekuje od ovog automobila govori i činjenica da se sa njim vraća u auto sport.” izjavio je direktor Opela Dragan Nenadović.

Tri različita ambijenta omogućavaju, doslovno, bezbroj kombinacija. ADAM uvodi vrhunske tehnologije u modno-nadahnut A-segment. Jedinstven informativno-zabavni sistem integriše smartfon u automobil Siry Eyes Free aplikacija.

 ADAM donosi inovativni pristup enterijeru. Kupci mogu da biraju između tri različita, visoko individualizovana ambijenta ili okruženja: JAM je nekonvencionalan, moderan i šaren, GLAM donosi elegantnija, prefinjenija podešavanja, dok se SLAM dopada osobama sa energičnim i sportskim držanjem. Dragan Nenadović, objašnjava: “Nijedan drugi automobil u ovom segmentu ne može biti personalizovan do te mere kao Opel ADAM, obzirom da nudimo doslovno preko 4 milijarde kombinacija,  to jest za svakog odraslog čoveka na Zemlji po jednu.”

 Među brojnim zvanicama bili su ljudi iz različitih sfera javnog života Srbije, a među njima: voditelji Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžič, pevačica Ana Stanić, Momčilo Bajagić Bajaga, Mirko i Mladen Alvirović, naš proslavljeni trkač Andrej Kolundžić i mnogi drugi. Uz prisustvo brojnih gostiju, novinara, Opelovih partnera, promocija se nastavila uz koncert grupe Sevdah Baby do kasno u noć.

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba i Braun kampanja #breakfree

Džesika Alba laniranjem kampanje Breakfree poziva žene da se međusobno ohrabre ...

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Tom Tailor proleće/leto 2014.

Nova kolekcija za nosu sezonu ...

Parfois– već u prolećnim tonovima

Parfois– već u prolećnim tonovima

Retro Sport, Craft Culture, Easy Going i Pastel Fever ...

Butik Ana

Butik Ana

Lepi, vredni i unikatni pokloni ...

Movem novogodišnji popust!

Movem novogodišnji popust!

BOSS Hugo Boss, Canali i Trussardi do 20% ...

Search