Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 09. 2013

Principessa Ana

Italijanski brend Adami & Martucci

Iza brenda Principessa Ana stoji Ana Čizmić, koja je u tesnoj saradnji s italijanskim brendom Adami & Martucci. Kako naša sagovornica kaže, Srbija je generalno u svetu poznata po kreativnim i nadarenim ljudima. “Belgrade design district je divno i inspirativno mesto, oaza dobre energije divnih mladih i kreativnih ljudi, mesto na kome možete objediniti modu, dobru muziku i lepo druženje uz gomilu saveta, ukoliko su vam potrebni kako biste bili zadovoljni svojim svakodnevnim, poslovnim, večernjim stajlingom.”Od dizajnera koji rade u BDD, izdvaja  Vesnu Kracanović i Aleksandru Lalić iz brenda Modle, Danijelu Glišić, Jovanu Marković, Dejanu Ivanišević, brend Klasa, Predraga Đuknića, Zorana Stanića i brend Greška Neočekivana.

 

Italijanski dizajner Alberto Luzzi iz kompanije Adami & Martucci koga ekskluzivno u Srbiji prezentuje juvelirnica Principessa Ana, na našem tržištu je uneo veliku promenu i novinu, posebno svojom Mesh linijom. Linija Mesh predstavlja potpuno novu dimenziju u dizajnu nakita, u kojoj dizajner primenjuje tehniku tkanja sa srebrnim nitima što deluje potpuno nestvarno,  stilski lepo i izuzetno lagano za nošenje. Izrada nakita Alberta Luzzija se u osnovi bazira na srebru najviše klase, te on u svom radu i kolekcijama primenjuje i pozlatu srebra žutim i ružičastim zlatom, kao i tehniku bojenja srebra u crno.

Ovaj brend zastupljen je u svim svetskim metropolama, ali plan je da prošire ponudu i na manje evropske gradove i Ameriku. Planovi juvelirnice Principessa Ana jesu da se što više ljudi iz Beograda, kao i iz cele Srbije, upoznaju s nakitom dizajnera Alberta Luzzia i da ga sa uživanjem i ljubavlju nose.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Belgrade Design District

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search