Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

11. 09. 2013

Zolika

Uniseks aksesoari

Brend Zolika je poznat po fenomanalnim uniseks tašnama, kaiševima, novčanicima, ali i svim ostalim detaljima izrađenim od kože. Nastao je julu 2011. godine kada su u maloj radionici u Vrbasu stvorena prva dva modela torbi po kojima je ovaj brend postao prepoznatljiv. Prepoznatljivi su po vrhunskom kvalitetu kože i izrade, kao i neodoljiv i jednostavan dizajn bez suvišnih štepova i ukrasa. Njihove komade možete pronaći u Choomichu.”Da bi se bilo šta uradilo u Srbiji, neophodno je da se neguje entuzijazam i vera da je uspeh moguć. Međutim, trenutno nije idealno ni na drugim, mnogo razvijenijm tržištima, jer je monopol korporacija nešto čemu se teško može doskočiti. Zbog toga je Čumić alternativa masovnom tržištu. Za sve predmete koje ste kupili ovde možete veoma lako da utvrdite ko ih je ne samo dizajnirao, nego i napravio u svojoj radionici, za razliku od robnih marki čija su proizvodi nastali u nehumanim uslovima rada. Po nama, to je br 1. kvalitet mesta kao što je Čumić”, kažu dizajneri ovog brenda. Zolika se prodaje u zajedničkoj radnji sestara Stevančević i Ive Sumulikovski, sa kojima se konceptualno odlično uklapaju. Od dizajnera u Choomichu, posebno bi izdvojili Aleksandru Lalić, dizajnerku haljina, i dizajnerku i kostimografkinji Senku Kljakić, koja stvara u okviru brenda Klasa.

 

“Iskreno, mi smo u situaciji da imamo kapaciteta za kompletnu izradu svojih proizvoda. Imamo radionicu, imamo iskustvo, imamo ideju koja nas usmerava i vremenom sve više tehnološki napredujemo. Što se tiče sirovina, mi smo usmereni na kožu kao osnovni materijal i trudimo se da od ponuđenog izaberemo najbolje. Takođe, trudimo se i da uskladimo cenu sirovina sa našim krajnjim cenama i da ne naplaćujemo i inače skupe predmete više nego što je neophodno. Svesni smo da ciljna grupa kojoj se obraćamo u velikom broju slučajeva nije uobičajena  modna publika, i želimo da im maksimalno izađemo u susret i podržimo njihov izbor.”

Razmišljali su o plasmanu svojih proizvoda van granica Srbije, međutim prvenstveno žele da utvrde svoje mesto na domaćem tržištu, pre nego što se konačno odluče na ovaj veliki korak. Ono što sa zadovoljstvom najavljuju je početak serijske proizvodnje Zolika obuće. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Belgrade Design District

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search