Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 01. 2015

3 pravila za kupovinu obuće

Na jednom mestu

Da cipele glavu čuvaju nije slučajna umotvorina uzme li se u obzir da veliki broj kako žena tako i muškaraca nosi pogrešan broj obuće, a da bi to izbegli ovo su tri osnovna saveta:

Važno je da shvatite da stopala trpe veliko opterećenje tokom života, jer upravo ona nose ukupnu težinu svakoga od nas. Zbog toga se ona tokom godina menjaju i to ne samo u poznoj dobi (kako se do sada verovalo) već i u ranim godinama, zbog raznolike i loše obuće kao i one koja spada u kategoriju: " Moram ih imati, bez obzira što bole’’. Stopala se spuštaju uvećavaju i šire i nije istina da se nikada ne menja broj koji nosite. Doda li se pritom i to da su različite dimenzije "gaza" od kalupa do kalupa onda treba da povedete računa da ni svaka 39-tka nije ista.

Još jedan dobar način da shvatite u kom pravcu se kreće vaše stopalo je da napravite mali test. Uzmite beli papir i stanite na njega, zatim opcrtajte svoje stopalo, pažljivo isecite, a potom isto to uradite i sa cipelama koje nosite, shvatićete vrlo lako da do određenih odstupanja i te kako dolazi, zato obratite pažnju i na ovo a ne samo na lepotu određenog para.

Poslednja stvar koju valja reći je da u kupovinu cipela idite u kasno popodne ili uveče, da bi jasno znali šta vam odgovara. Reći ćete da nećete ići sa nadutim nogama u kupovinu, no greška je imati takav stav. Pri kupovini obuće u večernjim satima će stopalo zauzeti svoju realnu poziciju i pomoći da izaberete pravu veličinu.

 Preuzeto sa www.cipeleitorbe.rs

Preporučujemo

foto

14. 10. 16

Dopunite svaku kombinaciju nakitom

Šlag na torti

foto

18. 10. 17

Zoe Kravitz lice YSL za proleće 2018

Kada uparite živahnu mladu devojku poput Zoe sa modnim majstorom poput Anthony-a, mora se desiti nešto divno

foto

03. 05. 18

Nova kolekcija Converse x Miley Cyrus

Kolekcija Converse x Miley Cyrus predstavljena je u sredu ujutru, sadrži čitav spektar odeće i obuće.

Search