Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 07. 2012

Svetlucavo i neobično

Shimmeri za lice i telo

Shimmer je proizvod koji daje za efekat završnog, zdravog sjaja na licu. Shimmeri za telo se takođe koriste za isticanje preplanulog tena ili ako želite da vam telo mistično svetluca tokom dana ili večeri.

Shimmeri se satoje iz mikro sjajnih čestica koje dolaze u raznim oblicima, tako postoje tečni shimmeri, stikovi (kao korektor) ili shimmeri u obliku praha (kao senka za oči ili talk) a može se nanositi četkom za rumenilo ili za tečni puder, sunđerom ili prstima, zavisi od toga koliko ste vešti.

Shimmeri mogu delovati izuzetno efektno ako se nanose u adekvatnim količinama i na pravo mesto. Tako, na licu se najčešće stavljaju na slepoočnice, na jagodice, vrh nosa i bradu i to u veoma malim količinama da se ne bi desilo da koža izgleda masno. Telo trpi malo veću količinu shimmera i poseban efekat se postiže na dekolteu, leđima I nogama.

Preplanula koža dobija poseban mističan sjaj kada se shimmer nanese a na svetlu put daje prozračan I nežan efekat, zato je ovo leto sjajan period da isprobate ovaj magičan proizvod I uživate u diskretnom sjaju!

 

Ako želite da uvek budete obaveštene o svim novostima i novitetima I savetima iz sveta lepote, prijavite se na SML Newsletter OVDE

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search