Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

05. 11. 2015

Lepota i nega po uzoru na Nataliu Vodianovu

Supermodel otkriva svoje trikove i omiljene proizvode

Natalia Vodianova je supermodel, jedno od najtraženijih lica proteklih 15-ak godina, ali ona je takođe i majka četvoro dece, dama u 30-im, koja zna da ne može da dozvoli sebi da izgleda umorno, niti da otkaže svoje obaveze, tako da je pravilna nega i dobar odabir šminke zaista u opisu njenog posla.

I dok je Natalia zadovoljna svojom kožom, koju tretira samo proizvodima za osetljivu kožu na bazi vode, njena kosa je sasvim druga priča. Manekenka se često žali kako je njena kosa previše tanka, te je provela godine tražeći proizvode koji će joj pomoći. 

Njena make up rutina se sastoji od maskare i ruža, a dva omiljena parfema su joj Calvin Klein EuphoriaGuerlain Shalimar.

Kada je reč o beauty herojima, za gospođu Vodianovu je to njena baka, koja ju je od malih nogu naučila da ne čupa obrve i da nikada ne dira lice rukama. Natalia kaže da je njena baka znala da ustane u 6, napravi ručak i bude potpuno sređena do 8 ujutru, dok svi još uvek spavaju, te smatra da je tako naučila da ne treba da se žali na broj obaveza, jer je njen život poput bajke. 

U galeriji možete videti proizvode bez kojih ova lepotica ne može da zamisli dan.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search