Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 12. 2014

Savršeno spremne kada sat otkuca ponoć!

Kako da se pripremite za najluđu noć

Mnoge žene novogodišnju noć doživljavaju kao nešto posebno i za to se danima pripremaju. I zašto da ne? To je jedina noć u godini kada možete da obučete ono što nikada ne biste, stavite veštačke trepavice i gliter na lice i na telo, a da vas niko ne pita “A kuda si to krenula?” Smatramo da dame treba sebi da ispunjavaju želje u svim prilikama, a pogotovo ovakvim. Ali toliko toga treba da se uradi, za jako malo vremena. Pa kako onda da najbolje isplaniramo vreme za pripreme? Evo odgovora!

Pošto su saloni ceo decembar prebukirani, već bi sada bilo dobro da odmah zakažete željene tretmane.

Nemojte ništa osim šminke i finalne frizure (ako je uopšte želite) ostaviti za poslednji dan. Ako ste planirale tretman tj. čišćenje lica obavite to desetak dana pred proslavu. Tako će koža imati dovoljno vremena da se umiri i da bude savršeno platno za šminku koji ćete naneti. Ako je potrebno ošišajte se, ofarbajte izrastak i izvucite pramenove nedelju dana ranije. Takođe tada uradite kompletan piling lica i tela. Piling tela je potrebno da uradite dva dana pre depilacije, da bi izašle i neke eventualno urasle dlačice. Dobro je što depilacija željenih delova može da se uradi i pet dana ranije, a da koža ostane savršeno glatka. Kod brijanja to već nije tako, brijač ćete morati da upotrebite 31-og. Tretmane kao što su pedikir i manikir uradite dan pre, čisto da bi vam lak što duže bio perfektan.

U zavisnosti od toga kako ste planirale da proslavite Novu godinu, tako se i ponašajte. Ne morate uvek imati perfekntu šminku ili frizuru, ali što se nege tiče, tu nema kompromisa. Čak iako ste planirale da to veče provedete u kući ili na nekom od gradskih trgova u kaputu, bilo bi lepo da svoje telo dovedete u red i u 2015. uđete negovane.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search