Štampaj

Pošalji prijatelju

18. 04. 2013

Festivalska moda

Etno ili američki vintage?

Bez obzira što su domaći muzički festivali još uvek daleko (Beyonce je otpočela sezonu, barem što se Beograda tiče), nije na odmet da se upoznamo sa stilom trendseterki i blogerki koje ne izostavljaju pojavljivanje na ovakvim događajima. Prvi po redu je festival Coachella u Kaliforniji, koji svake godine okuplja poznate poput Kate Bosworth, Diane Kruger i Dree Hemingway.

 

Kako volimo njihov stil, za vas smo izabrali ključne komade koji će vašem stajlingu dati ležerni, festivalski šik. Najčešći stilski pravci su etno-uključujući rese, batik i astečke motive, mnoštvo perlica i nakita od tirkiza i korala, i american vintage, koji se sastoji od šortsa od džinsa, izbledelih, pamučnih majica i kaubojki. Takođe su poželjni neobični detalji poput traka za kosu s perlicama i našivenim cvetovima, kao i pomalo zaboravljeni rančevi i kačketi. Pored toga, klasični detalji su itekako u trendu. Jednostavna Chanel 2.55 tašna, uklopljena s ležernim stajlingom ili cipele po uzoru na muške, svedene forme, u kombinaciji s koloritnom kombinacijom u duhu Latino Amerike. Inspirišite se neobičnim stilom ovogodišnjih posetiteljki, a mi vam pomažemo da komade u ovom stilu pronađete i u našim prodavnicama.

 

Savet plus: nikako ne zaboravite aksesoare poput naočara i šešira, ali i kreme sa zaštitnim faktorom, balzama za usne i termalne vode koji će vam biti neophodni.

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search