Štampaj

Pošalji prijatelju

12. 05. 2015

Kako da odaberete naočare za sunce

Veoma važan detalj za leto

AUnčani dani su stigli a sa njima i potreba za nošenjem naočara za sunce! Pretvorite ih u svoj zaštitni znak tako što ćete odabrati prave uz SML savete!

Dok probate naočare za sunce, proverite koliko su vam tamne. Nekada pretamne naočare mogu biti problem ako u šetnji gradom u kome naiđete na delove koji su u senci ili difuznom svetlu, ali zato ukolko ste na plaži gde je sunce veoma jako, svakako će tamno staklo na pravi način ukloniti stres i odmoriti oči.

Izaberite boju stakala koja ne menjaju sliku ili utiču da na svet gledate u ružičastim bojama, jer tako dodatno opterećujete oči. Pribegavajte "ludim" bojama na kratak period ili za specijalni utisak, ali ne i za ceo dan na suncu.

Proverite težinu naočara koje kupujete. Ipak će one dobar deo dana biti na nosu, a ukoliko su teške mogu da izazovu i glavobolju koja vam po sunčanom danu nikako ne treba.

Naravno, morate da promislite i pogledate da li vam dobro stoje naočare koje želite da kupite. Probajte ih i proverite da li su vam prevelike, preuske ili vam prosto loše stoje. I zadržite ih nekoliko minuta na nosu da vidite šta, koliko i da li vam bilo šta smeta.

Povedite i neku prijateljicu sa sobom. I to onu koja će vam iskreno reći da li su naočare koje birate pravi izbor za vas!

Preporučujemo

foto

15. 08. 18

Virgil Abloh u saradnji sa Nike-om i Serenom Williams

Šampionka tenisa će ove godine nositi Ablohove kreacije na US Open turniru koji počinje 27. avgusta i predstaviti novu liniju po prvi put.

foto

10. 07. 18

Čarobna revija Dolce & Gabbana

Ovakvu reviju još niste videli!

Search