Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 04. 2012

Caudalie

“Verujemo u zeleniju planetu i pametniju kozmetiku“

“Da li znate da bacate prirodno blago?“

Od ove rečenice je sve počelo kada je Mathilde Thomas saznala za neverovatna antioksidantna svojstva soka i Polifenola iz grožđa. Tako je 1995. sa mužem osnovala Caudalie, koji dan danas funkcioniše kao porodični posao i sa istom strašću kao prvog dana.

Za proteklih 15 godina, tri patenta je stvoreno:

Polifenoli grožđa: moćni antioksidant i čuvar mladosti.

Resveratrol iz stabljika grožđa: prirodno zateže i jača kožu.

Viniferine iz grožđanog soka: najefektivniji prirodni lek za tamne fleke. Utiče na blistav ten.

“Verujemo u zeleniju planetu i pametniju kozmetiku“ ovo je moto kuće Caudalie, čiji proizvodi ne sadrže paraben, mineralna ulja, phenoxyenthanol, phthalate, natrijum sulfat, veštačke boje i sastojke životinjskog porekla.

Aktivni sastojci u Caudalie proizvodima su ekološki, prirodni i sirovine koje se koriste u proizvodnji su proverenog porekla. Vinski ekstrakti su iz plodova vinograda u Bordou, Burgundiji i Šampanji. Takođe, koriste se najmanje moguće količine konzervansa da bi se očuvala čistoća formula.

1999. Caudalie je otvorio prvu Vinoterapie Spa, koja je u srcu vinograda i simboliše folozofiju Caudalie. Tretmani podrazumevaju korišćenje grožđa za tretiranje lica i tela. Posle 1999. Caudalie Vinoterapie Spa otvorene su na više lokacija širom sveta.

Sve informacije o Caudalie i njihovim proizvodima pogledajte na zvaničnom sajtu Caudalie.

Search