Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 12. 2012

Dobro na dar

Balkanski fond za lokalne inicijative

Sa radošću vas obaveštavamo da je BCIF (balkanski fond za lokalne inicijative) u 2012. godini osnovao prvu finansijsku zadužbinu u Srbiji. Finansijska zadužbina je trajni fond u koji će BCIF i oni koji ga podržavaju ulagati novčana sredstva koja će zarađivati kamatu i iz kojih će se finansirati programi BCIF-a. Stvaranje ove zadužbine jeste jednostavan način da se osigura budućnost BCIF-a i trajno ulaže u lokalne zajednice koje BCIF podržava. 

 Svojom donacijom i vi mozete pomoći da se uveća ovaj fond i tako postati deo nove uzbudljive inicijative BCIF-a i ulaganja u budućnost lokalnih zajednica i civilnog društva u Srbiji! Za sva sredstva koja donirate, Čarls Stjuart Mot fondacija, koja je prepoznala važnost ove inicijative, će donirati duplo toliko. Nemojte propustiti ovu izuzetnu priliku da BCIF-u višestruko pomognete.

 Cilj nam je da do kraja januara 2013. godine prikupimo 25.000 USD. Pomozite nam da postignemo cilj - svaka vaša donacija biće duplirana, a vi postajete partneri u kreiranju finansijske zadužbine i  stvaranju boljeg života za naše sugrađane.

 San nam je da ovaj fond jednoga dana postane dovoljno veliki da u potpunosti obezbeđuje sredstva potrebna za finansiranje Aktivnih zajednica – programa u okviru kog smo od 2004. godine kao domaća fondacija pomogli 237 projekata u 78 zajednica.

 Svoju donaciju možete uplatiti preko naše internet stranice OVDE  ili putem FB stranice BCIF-a OVDE.

 Donacije se mogu uplatiti i na žiro-račun 340 -1100 2728 -70 kod Erste banke za finansijsku zadužbinu ili 160 -379997-29 kod banke Intesa za opštu podršku. 

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search