Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 12. 2012

HP: Make it personal this year

Nov koncept za praznike

Ova sezona praznika će se izdvojiti tako što će postati vaša! Bilo preko stvaranja ličnih poruka, pakovanja i dekorisanja ili davanje od srca koristeći fotografije kako bi napravili savršen poklon za svoju porodicu i prijatelje.

Tokom predstojeće  praznične sezone, izdvojite se vašim ličnim gestom – bilo da je reč o personalizovanim čestitkama, omotom za poklone i ukrasima  ili darivanjem od srca koristeći fotografije za savršeni poklon za vašu porodicu i prijatelje.

HP’s Creative Studio je lak za korišćenje, brzo i zabavno mesto gde možete pronaći sve što vam je potrebno da predstojeću prazničnu sezonu obeležite na lični način.

Evo nekoliko načina kako možete da iskoristite ovaj sajt za sve vaše praznične potrebe:

Personalizovani praznici

Učinite predstojeću sezonu nezaboravnom, personalizacijom vaših čestitki i dopisa, korišćenjem fotografija ili prostim praćenjem uputstva za kreiranje atraktivnih prikaza.

Ali, nemojte se zaustaviti tu; možete još dizajnirati i personalizovane nalepnice za poklone, pakovanja i omote da biste bili sigurni da će se vaši pokloni izdvajati od ostalih ispod novogodišnje jelke !

Savršeni praznični pokloni

Nemate vremena, ili možda ne znate šta bi bio pravi poklon za vaše prijatelje ili članove porodice ove godine ? Učinite lak izbor time što ćete im prirediti sopstveni poklon koji će obožavati – kreirajte ram za fotografije, poster, foto-album ili priručni kalendar za 2013.

Praznična zabava

Svi mi dobro znamo da deca i odrasli žele da se zabavljaju tokom praznika. Zato predlažemo kreiranje  paketa dekoracije i ukrasa za praznične zabave kojima ćete impresionirati vaše goste, kao i štampanje brojnih  prazničnih igara i zanimacija u kojima će uživati vaša deca.

Uputstvo za pravljenje čestitke

Koristite HP proizvode da bi ste bili sigurni da su vaši praznični projekti ostvareni kao što ste želeli, bez ikakvih mrlja i nezgoda. HP premium plus foto papir odmah štampa suve fotografije, što je zgodno u slučaju žurbe.

Praznici su idealno vreme za nagomilavanje kertridža i papira, posebno uz ponudu kao što  je  Original HP XL ink koje je skoro 50%  jeftinije. Ako kupite u HP radnji, dobićete i besplatnu dostavu.

Za više informacija posetite nas OVDE.

Search