Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

02. 04. 2012

Potpuno novi Volvo V40

Stvoren za tebe

30. Marta 2012. godine u Zagrebu je održana regionalna prezentacija novog Volvo automobila iz serije V40 koju smo posetili na poziv ovlašćenog uvoznika i servisera Volvo vozila za Srbiju „Grand Motors“.

Novi Volvo V40 je napravljen u skladu sa najnovijim svetskim trendovima koji dolaze iz autoindustrije i kako navode iz Volvo tima biće najači konkurent u kompakt premijum klasi.

Volvo V40 je savršeno usklađen sa aktualnim downsizing trendovima u kojima kupci preferiraju kompaktnije automobile i štedljivije motore. Uz to, model obiluje elementima koje obično nalazite u dosta većim automobilima. Ovo genijalno vozilo dokazuje da vrhunske performanse u kompaktnom pakovanju mogu biti ukombinovane sa uzbudljivim voznim karakteristikama i svim elementima koji se očekuju od premium vozila.

Volvo Car korporacija je poznata po sigurnosnim elemntima koje ugrađuje u svoja vozila, a na novom V40 modelu će se po prvi put u svetu naći i vazdušni jastuk „za pešake“ koji se prilikom neželjene situacije aktivira na spoljašnosti automobila u predelu haube i vetrobranskog stakla. Pored ove novotarije unapredjeni su i sistemi koji drže pravac vozila u saobraćajnoj traci, čitaju saobraćajne znakove i obaveštavaju vozača, pomažu pri parkiranju, a City safety sistem za izbegavanje sudara pri nižim brzinama je dodatno unapređen i sada funkiconiše pri brzinama do 50 km/h.

Novi V40 uskoro kreće u prodaju i u ponudi će biti tri benzinska i tri dizel motora.

Više informacija o Volvo automobilima mozete saznati na zvaničnom sajtu Volvo automobila za Srbiju.

Search