Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

26. 03. 2012

Imidž konsalting

Akademija del Lusso u saradnji sa Hugo Boss

Accademia del Lusso, italijanska škola mode i dizajna, osnovana je 2005. godine, u Milanu sa ciljem da pruži adekvatno obrazovanje kako mladim ljudima koji žele da rade u oblastima mode i dizajna tako i profesionalcima koji žele da usavrše i podignu svoja znanja i sposobnosti na viši nivo.

Na Akademiji moguće je pohađati master studije, trogodišnje studije, kao i brojne profesionalne i kratke programe među kojima izdvajamo program za „Image Consulting”.

U okviru promocije pomenutog programa naš poznati stilista i brend menadžer Hugo Boss-a, gospodin Ashok Murty će u utorak 27.03.2012. godine u 20h održati predavanje na temu Image Consulting-a u Boss Store, Zmaj Jovina 18/Čika Ljubina 12.

Hugo Boss je brend koji je među prvima prepoznao rastući trend na tržištu - da sve veći broj individua želi da bude baš to – individualci. Danas ovaj brend predstavlja pionira među premium brendovima koji nudi takav asortiman da omogućava potpunu individualizaciju svakog klijenta, što je upravo suština imidžinga. Kompanija Movem Fashion je oficijelni franšizni partner robne marke Hugo Boss i jedna od vodećih kompanija u premium segmentu modne garderobe u Srbiji.

Search