Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2012

Beogradski festival igre

Sa generalnim pokroviteljstvom Vip Mobile

Vip mobile je petu godinu zaredom generalni pokrovitelj Beogradskog festivala igre koji će biti održan od 28. marta do 12. aprila u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a predstaviće  petnaest vrhunskih plesnih produkcija, autora i izvođača.

Priznanje „Vip poziva”, po drugi put u Srbiju „vraća“ naše istaknute plesne umetnike koji su postigli zavidnu karijeru u inostranstvu. Ove godine Vip poziva Lea Mujića, jednog od naših najzanimljivijih igrača i koreografa srednje generacije da predstavi deo svoje evropske i svetske plesne priče publici u Srbiji. Zajedno sa američko-holandskim plesnim sastavom Džakobi i Pronk, Mujić će nastupiti u Beogradu, Novom Sadu i Zrenjaninu, a nakon predstave, 4.aprila u Narodnom pozorištu u Beogradu, našem umetniku će biti uručeno priznanje „Vip poziva”.

Projektom “Vip talenti” Beogradski festival igre i Vip mobile daju podstrek najmlađim baletskim talentima u Srbiji, uključujući ih u visoko kvalitetne obrazovne i praktične radionice, u cilju njihovog svestranog unapređenja i daljeg usmeravanja na putu profesionalnog bavljenja umetničkom igrom.

Više informacija o 9. Beogradskom festivalu igre možete pronaći na sajtu Beogradskog festivala igre OVDE

Search