Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

16. 03. 2012

LUSH i ORCA

Kampanja za zaštitu životinja

Lush Fresh Handmade Cosmetics (LUSH) i Organizacija za poštovanje i brigu o životinjama - ORCA u petak 16. marta počinju kampanju u Lush prodavnicama o značaju sterilizacije i odgovornog vlasništva.

Izlog Lush prodavnica biće ukrašen šaljivom ilustracijom i sloganom „Previše sexa može biti loša stvar!“ kako bi promovisali i približili Beograđanima značaj sterilizacije kućnih ljubimaca, jednog od osnovnih aspekata odgovornog vlasništva..

 Kupovinom Lush šapice sapuna, koji je posebno napravljen za ovu kampanju (isključivo od biljnih sastojaka), obezbeđuju se sredstva za sprovođenje obuka nastavnika u osnovnim i srednjim školama kroz program "Dobrobit životinja i mi". Ovaj program sprovodi ORCA kako bi doprinela razvijanju odgovornog odnosa prema životinjama.

 Istovremeno Lush kozmetika podržala je i inicijativu ORCA za uvođenje odredbe o dobrobiti životinja u Ustav Republike Srbije. U Lush prodavnicama tokom trajanja ove kampanje mušterije će moći da potpišu peticiju za uvođenje odredbe: „Životinje imaju pravo na život u skladu sa svojom vrstom i zakonom.“

 Na dan početka kampanje, osoblje Lush prodavnica odeveno u kostime pasa deliće informativnu brošuru o sterilizaciji ljubimaca i pozivaće građane da kupovinom Lush šapice sapuna podrže inicijativu ORCA da naša deca postanu odgovorni vlasnici. 

Search