Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 02. 2012

Canali „Made to Measure“ servis

12. i 13. marta u Movem Fashion

Od 1934. kada je osnovana, do danas, sa svojom trećom generacijom naslednika, modna kuća Canali, zauzima slavno mesto renomiranog brenda, poznatog širom sveta po svojoj prefinjenosti i rafinmanu. Italijanski dizajn i stil, ukombinovani sa sofisticiranom ručnom izradom, garantuju da svaki Canali proizvod bude unikatan i savršen.

Od proleća 2009. godine, Canali je prisutan i na domaćem tržištu u okviru mutlibrand prodavnice, firme Movem Fashion, koja je oficijelni predstavnik i drugih svetskih brendova poput Boss Hugo Boss, Tru Trussardi i Trussardi Jeans.

Svim klijentima zainteresovanim za premium kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je i servis „Made to Measure“, a to znači da kupci mogu naručiti specijalno krojeno i šiveno odelo po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala, poput kašmira i sofisticirane super 200 vune. Ukoliko preferirate eleganciju, strastveni ste pristalica luksuznih tkanina i želite da vaša odeća prijanja poput druge kože, ovaj servis vam je na raspolaganju dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

Sledeći MTM servis održaće se 12. i 13. marta u MOVEM Fashion Store u SAVA CENTRU. Sve raspoložive informacije o CANALI „Made to Measure“ servisu i mogućnosti zakazivanja ličnog termina, možete obaviti na licu mesta:

Movem Fashion Multibrand Store

Sava Centar, Milentija Popovića 9

+381 11 3111 893. 

Search