Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

01. 02. 2012

Garnier Color Sensation

Budi senzacionalna!

Lider u svetu preparata za bojenje kose – Garnier, još jednom je dokazao da je neprikosnoven kako na polju senzacionalnih, ultra snažnih i vidljivih boja, tako i u sposobnosti da svaki događaj pretvori u spektakl.

 U  Bitef Art kafeu, poslednjeg dana januara, Garnier je predstavio novu liniju boja za kosu Color Sensation. Tako je ovaj lider u svetu preparata za bojenje kose još jednom je dokazao da je neprikosnoven kako na polju senzacionalnih, ultra snažnih i vidljivih boja, tako i u sposobnosti da svaki događaj pretvori u spektakl.

Reč  je o preparatima koji su obogaćeni jedinstvenim, intenzivnim pigmentima koji u kombinaciji sa bazom pružaju potpunu pokrivenost i izuzetno jaku boju. Osim toga, nova Color Sensation formula obiluje cvetnim uljima i biserima za intenzivan i blistav sjaj, koji čine da kosa sve vreme zrači i bude svilenkasta na dodir.

Garnier Color Sensation nudi potpuno novo iskustvo u bojenju. Kremasta struktura, omogućava lako nanošenje boje bez kapanja. Odsustvo jakih mirisa čini farbanje kose ugodnim, a prijatna mirisna nota osećaće se dugo nakon farbanja. Visoke performanse boje omogućavaju lako postizanje veoma svetlih nijansi i dubokih, bogatih tonova, kao i 100% prokrivenost sedih vlasi.

Promocija novih farbi za kosu započeta je do sada kod nas neviđenim tehnološkim performansom. 3D projekcija na džinovskoj kutiji, koja je bila sastavni deo scenografije, fascinirala je sve prisutne. Smenjivanjem boja, slika i zvuka  kutija je preobražena u ogromno „virtuelno“ pakovanje novih farbi za kosu. Ovu „virtuelnu“ promociju pratio je mini šou koji je zvanicama omogućio da uživo, na modelima, vide efekte koji su postignuti primenom novih boja. 

Search