Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

25. 01. 2012

Gilette Fusion ProGlide

Iskusite Gillette najtanje oštice za klizanje bez napora

Za sve dame koje vole da njihovi muškarci budu besprekorno obrijani, Gillette ponosno otkriva da će u martu 2012. postaviti novi standard u brijanju -  Gillette Fusion ProGlide će biti dostupan muškarcima. Gillete vas poziva sve muškarce da probaju Gillette Fusion ProGlide i iskuse najprijatnije brijanje.

Lansiranjem na tržište, Gillette Fusion ProGlide će biti dostupan u verzijama Manual (bez baterija) i Power (na baterije) koje sadrže sedam preciznih inovacija, čija je forma Fusion uspeh i rezultat je najudobniji Gillette brijač Fusion ProGlide koji ima novi stabilizator oštrica, poboljšanu traku LubrastripTM (šira od one kod Fusion brijača ), trimer za precizno brijanje i redizajniranu ergonomsku ručku.

Uz Gillette Fusion ProGlide dolazi i nova linija proizvoda posle brijanja. Gillette Fusion ProGlide (preps) i Gillette PRO - gel za brijanje koji hladi i sadrži više lubrikanata za klizanje bez napora, kao i balzam posle brijanja koji oporavlja i hladi sveže obrijanu kožu i ima hidrirajući efekat, u samo jednom jednostavnom koraku. Koristeći ih zajedno obezbeđuju Gillette najprijatnije brijanje. 

Dakle, ako uživate u glatkoj i negovanoj koži muškog lica, priredite Vašem muškarcu iznenađenje u vidu Gillette Fusion ProGlide!

SML   |    20. 02. 2012   |   14:53:14

Re: Pitanje

Dragi Nenade,

naravno da može. Ali pošto su malje na leđima i grudima duže, prvo ih skratite makazama. Da bi omekšale i brže se skinule, nanestie balzam za kosu i pustite da odstoji pet minuta pre nego što počnete da ih uklanjate.

Srdačan pozdrav,
SML Tim

pošalji odgovor
Nenad   |    19. 02. 2012   |   14:09:19

Pitanje

Poštovani,
imam problem sa maljavim grudima i ledjima. Da li ovaj aparat može uspešno da otkloni čekinjaste dlake?

pošalji odgovor

Re: Pitanje

Search