Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

13. 09. 2013

Ana Ljubinković

Razigrano i neobično

Poznata modna dizajnerka Ana Ljubinković, jedna je od prvih dizajnera koji su otvorili svoju prodavnicu u Belgrade Design Districtu. “Beograd ima značajnu modnu scenu, možda najintezivniju u regionu, i to zahvaljujući Beogradskoj nedelji mode koja postoji još od 1996. godine. To što se ova manifestacija pojavila u trenutku kada je naša zemlja bila u lošoj situaciji, a u Beogradu se skoro ništa nije dešavalo, veoma je značajno za aktivnu modnu scenu kakvu danas imamo. Naši sugrađani (sugrađanke, tačnije) veoma vole modu domaćih dizajnera, BFW i rado svraćaju i u BDD. Cilj ovog prostora kada je otvoren pre skoro tri godine, bio je da se ideja proširi na celo Čumićevo sokače, što se nažalost nije dogodilo.

Ana naglašava da BDD nije mesto gde se prodaje samo dizajnerska garderoba, već izdvaja brendove Remake koji se bavi dekoracijom za kuću, All Nut – radnju gde možete naći ručnorađene sapune i ulja, atelje Dub i Prototip, koji se bave dizajnom nameštaja. Od modnih brendova izdvaja: Damsel in Distress, Vladimira Stojanovića, Mariju Rajnu Stanišić, Jovanu Marković, Modle, Imi, Studio Prostor

Iako je poznata po saradnji s poznatim damama, najčešće iz muzičkog miljea, ističe da najviše voli da se posveti željama “običinih” devojaka koje kupuju njene stvari da bi obeležile neki bitan dan u životu. “Imam velike planove za inostranstvo u vidu plasiranja brenda Ana Ljubinković izvan granica naše zemlje. Neke stvari su već pokrenute, međutim, mislim da je realnije sačekati sledeću godinu da bih o tome više govorila.” Do kraja godine planira da završi dve kolekcije.

Na BFW predstaviće kolekciju za jesen-zimu 2013./14. koja je već gotova, a nešto kasnije i prolece-leto 2014. “Imala sam plan da letnju kolekciju prikažem na BFW, ali zbog velikih tehničkih zahteva koje sam sebi postavila, cilj mi je da je napravim i predstavim do kraja godine. To je kolekcija kojoj se zaista radujem i sa kojom kujem velike planove.” 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Belgrade Design District

Binx Walton

Binx Walton

17 godina, Nešvil, Sjedinjene Američke Države, broj odrađenih revija: 27 ...

Devon Windsor

Devon Windsor

19 godina, Sjedinjene Američke Države, broj revija: 25 ...

Elodia Prieto

Elodia Prieto

21 godina, Francuska, broj revija: 17 ...

Anna Ewers

Anna Ewers

20 godina, iz Nemačke, broj revija: 37 ...

Ophelie Guillermand

Ophelie Guillermand

19 godina, Francuska, broj odrađenih revija: 40 ...

Search