Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

24. 04. 2012

Lara Stone

Nova generacija supermodela

Lara Stone, holandska manekenka engleskog porekla, je sa 15 godina počela karijeru, učešćem na Elite Model Look-u, 1999. godine. Međutim, na svoju veliku šansu je morala da sačeka nekoliko godine, jer Lara se nije uklapala među krhke ruske lepotice, koje su dominirale pistama početkom dvehiljaditih.

Danas Lara Stone ima status supermodela. Njen zaštitni znak je razmak među zubima, ali i obline, koje su joj donele poređenja sa zvezdama starog Holivuda. Larine transformacije su dramatične i drastične, te se može reći da je prvi model koji je istovremeno androgenog i seksi izgleda. Očarala je Calvin Kleina, Tom Forda, a posebno urednice američkog i francuskog Vogue-a. Lara je muza Karla Lagerfelda i  Riccarda Tiscija, koji joj je dizajnirao unikatnu venčanicu, kada je pre dve godine rekla “da” britanskom komičaru, Davidu Walliamsu.

Godina 2009. je bila poslovno najznačanija za Laru, koju je najpre magazin W proglasio za najtraženije lice godine, a zatim je još nekoliko magazina proglasilo modelom godine. Istrovremeno se našla među 10 najseksipilnijih manekenki sveta, a njena višegodišnja borba sa oblinama je mogla da prestane, jer je Lara, model koji nosi američku veličinu 6, vratila obline na velika vrata. 

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search