Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

19. 02. 2013

Marina Đorđević

Kreativna i temperamentna

Čuveno lice Modnog studija Click, Marina Đorđević je za razliku od mnogih manekenki  relativno kasno ušla u taj svet, u 21.godini na nagovor Click-ovog direktora Nenada Radujevića. Posle jednog performansa čuvenog kreatora Bogomira Doringera, dobija još jedan poziv koji prihvata i taj momenat smatra početkom svoje manekenske karijere.

Marina je rodom iz Pirota, ali već više 10 godina živi u Beogradu, doduše sa prekidima, jer je dugo bila u inostranstvu. Obišla je preko 20 zemalja, u nekima se i zadržala. Kao i na mnoge i na Marinu je New York ostavio najveći utisak, grad koji ne ostavlja nikog ravnodušnim i gde ne osećate umor.

Opčinjena je dinamikom koju njen posao nosi. Voli da vidi krajnji proizvod nekada dugotrajnih i napornih snimanja i slikanja, voli magiju koju stvore dobra šminka, osvetljenje i odeća. To joj omogućava da sebe doživi u potpuno drugačijem svetlu i da bude neko drugi, makar na kratko.

Snimanje koje izdvaja je rad sa nemačkim fotografom Kai Suthom na rimejku Tarantinovog Kill Bill-a. To je jedan od najzahtevnijih poslova koji je imala jer je u toku 3 dana menjala identitet 7 puta, a morala je i da se tušira više puta u toku dana zbog korišćenja veštačke krvi.

Nerviraju je i predrasude o manekenkama kojih ima, kao i u svakom poslu. Smatra da ljudi u Srbiji nemaju pravu sliku o ovom poslu i često dolazi u situacije da mora da se „pravda“.

Privatno Marina voli da nosi udobnu odeću, patike i farmerke, stroga elegancija joj je dosadna. Jedno vreme je nosila samo crne odevne predmete sa kojima ne može da se pogreši u kombinovanju. Poslednjih godina unela je u svoj stil više boja koje se ni ne trudi da uklopi.

Od muzike sluša dance punk, new rave, glitch hop, synth pop, dub step i uglavnom se kreće po mestima gde takvu muziku može da čuje.

Marina studira psihologiju i jednog dana bi volela da se bavi poslom koji će povezivati kontakte i iskustvo koje je stekla baveći se manekenstvom i psihologiju, možda u polju advertajzinga ili marketinga. Želela bi posao koji bi joj omogućio da i dalje živi istim tempom, da bude kreativan i da ima mnogo rada van kancelarije, jer voli da bude na otvorenom.

Nedavno je postala majka.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search