Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

28. 02. 2012

Natasha Poly

Supermodel za XXI vek

Natasha Poly pripada generaciji ruskih modela, koji su napravili svojevrsnu invaziju početkom 2000-ih. Mršave i dugonoge lepotice, bledog tena i napućenih usana su osvojile naslovnice i modne piste, a neka imena su postala i van modnog sveta. Osim sada već legendarne Natalie Vodianove, posebnu pažnju uživaju Sasha Pivovarova i Natasha Poly.

Pravo ime Natashe Poly je Natasha Polevshchikova, rođena je 12.06.1985. godine, a inostranu karijeru je započela 2004. godine, na reviji Emanuel Ungara. Od tada pa do 2007. godine, Natasha je pistom prošetala preko 250 puta, a Vogue Paris ju je svrstao među trideset najvećih modela decenije. Danas Natasha hoda samo za najprestižnije dizajnere, sa kojima se i privatno druži.

Iako, po mišljenjima mnogih, premršava, ne može joj se osporiti seksapil, što je dokazala i radom za robnu marku Victoria's Secret. Upečatljive jagodice i neobično zelene-smeđe oči, u kombinaciji sa 178 cm i fantastična moć transformacije, doneli su Natashi bezbroj kampanja, editorijala i naslovnica, kao i izdanja posvećenih njoj. Među kampanjama se izdvajaju Alberta Feretti, Blumarine, Dolce & Gabbana, Givenchy, Gucci, Jil Sander, Jimmy Choo, La Perla, Louis Vuitton, Max Mara, Missoni, Ralph Lauren, Roberto Cavalli i Balmain, a među najnovijim su kampanje za Fendi i L’Oreal Paris.

Natasha se pre manje od godinu dana udala za holandskog biznismena, Peter Bakkera. Venčanje na azurnoj obali, Givenchy venčanica i preko 200 gostiju, su tri dana uživali u slavlju, a među njima su se našli i neki od najpoznatijih fotografa i urednika modnih magazina. Par živi na relaciji Njujork - Amsterdam, a Natasha i dalje ne usporava. Iako je tek februar mesec, već se predviđa da će ovo biti najveća godina u karijeri prelepe Ruskinje. Osim Pirelli kalendara, nedelja mode i naslovnih strana, na leto nas očekuje nekoliko kapmanja sa Natashom u glavnoj ulozi, te će njeno lice biti na bilbordima širom sveta. Osim H&M kampanje za proleće/leto 2012. godine, tu su Proenza Schouler, Jil Sander, Dsquared2 i Prada, za sada. 

Ljubimica je mnogih dizajnera i fotografa, a među njima se izdvajaju Craig McDean, Terry Richardson, Donatella Versace i Tom Ford. U rodnoj Rusiji ima status superstara, a zahvaljujući svom stilu, čest je gost mnogobrojnih listi najbolje obučenih žena sveta, rame uz rame sa koleginicama Kate Moss, Alessandrom Ambrosio i Claudiom Schiffer.

Preporučujemo

foto

12. 09. 17

NOVO OD LABELLA - NEODOLJIVO SLATKA NEGA!

Upoznajte Labellino - modernu okruglu revoluciju za negu usana!

foto

25. 09. 17

MIXA PRO-TOLERANCE

Expert za netolerantnu kožu

foto

18. 09. 17

NIVEA CELLULAR ANTI-AGE

Intenzivni tretman za negu kože

Top 5 manekenke

Estelle Lefébure

Estelle Lefébure

U svetu mode, glume i muzike ...

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Lice koje se ne zaboravlja ...

Nela Đokić Tankosić

Nela Đokić Tankosić

Anti stress therapy – heklanjem u borbi protiv stresa ...

Jelena Grkinić

Jelena Grkinić

Njeno vreme tek dolazi ...

Rada Knežević

Rada Knežević

Ime koje krije veliki potencijal ...

Search