Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

09. 11. 2012

Šta će Diva da nosi....

Koncert se približava, pogledajte šta vas čeka!

Za samo nekoliko dana u Beograd stiže jedna od najvećih svetskih pop ikona, Jennifer Lopez. Nakon više od 12 godina uspešne muzičke karijere, ovo je njena prva svetska turneja. Kako je već poznato, velike svetske zvezde na svojim koncertima poseban akcenat stavljaju na čitav scenski nastup, kostime, plesače, što je naravno slučaj i kod JLo. Turneja je počela u Panami još u junu, tako da smo do sada mogli da vidimo sve kostime koje je pripremila.

Veliki deo njenog scenskog nastupa upravo čine atraktivni kostimi, koje je ovoga puta dizajnirao legendarni libanski dizajner Zuhair Murad. Suknje i šeširi s perjem, kombinezoni sa šljokicama, plaštovi i kratke haljine samo su deo kreacija koje su pripremljene za JLo. Zuhair je napravio šest tazličitih kostima, koliko se puta diva i presvlači za vreme nastupa. Neki od njih su haljine koja se sastoji od hiljade sitnih sjajnih perlica kako bi se stvorila iluzija vatre, plašta od šifona u kom pevačica izgleda poput božićnog poklona. Izgled fenomenalnih kreacija inspirisan je seksi plesnim koracima, pa su tako neki od kostima inspirisani karnevalom u Riju, njegovom lepotom i sjajem, koji se ogleda u preko 500 kristala koji se nalaze na kostimu.

Latino diva se u Zuhairov rad zaljubila još 2010. godine na Metropolitan gala večeri, kada je prvi put nosila neku od njegovih haljina. Ove godine on je kreirao i njenu haljinu za dodelu Oskara i Zlatnog globusa, kao i za snimanje nekoliko epizoda Američkog idola, gde je Jennifer bila deo žirija.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search