Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

14. 09. 2012

Diana Vreeland dobija svoje mesto među zvezdama

Zbog velikog doprinosa modi

Legendarni modni kolumnista i urednica Diana Vreeland, dobiće svoje mesto na Rodeo Driveovom Walk of Style, na Beverly Hillsu, zbog svojih velikih doprinosa modi. Diana Vreeland, koja je preminula 1989. godine, ostaće zapamćena kao kolumnista u US Harper's Bazaar, u kome je provela 25 godina, kao i po svom radu za Vogue i u Metropolitan muzeju umetnosti, u New Yorku. Pored toga, tokom predizborne kampanje John F. Kennedyja, davala je modne savete i bila zaslužna za izgled njegove žene, Jackie Kennedy. Plaketu će otkriti Dianin sin Tim, i supruga njenog unuka Aleksandra, Lisa Immordino Vreeland.

U toku je snimanje i dokumentarca o Vreelandovoj, u kome će biti prikazan njen život, borba sa strogim roditeljima tokom odrastanja, ali i njen avanturistički duh i osvajanje srca večitog neženje, zanosnog  Rida Vreelanda.

Rodeo Drive Walk of Style postoji od 2003. godine, a svoje mesto tu danas imaju mnogi poznati kreatori, kao što su Tom Ford, Donatela i Gianni Versace, Giorgio Armani, Manolo Blanik i mnogi drugi.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search