Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

15. 11. 2012

Šećerna Kraljica

Gumene bombone sa stilom

Pored svog pravog zanimanja, mnoge poznate ličnosti iz sveta filma, muzike, sporta, pokreću razne poslove u kojima mogu dosta da zarade. Zato danas možemo da vidimo neku poznatu pevačicu sa svojom modnom linijom, glumca koji otvara lanac restorana, ili sportistu koji ima parfem sa svojim imenom. Pored tenisa, poznata teniserka Marija Šarapova ima još jednu strast, a to su slatkiši. I zato je odlučila da njen prvi preduzetnički poduhvat bude prodavnica slatkiša i to specijalnih gumenih bombona. Iako je još kao sedamnaestogodišnja devojčica  osvojila Wimbledon i od tada godišnje zarađuje preko 27 miliona dolara, ova sada dvadesetpetogodišnja devojka skoro više od 22 miliona dolara godišnje zarađuje od reklama ili nekog drugog rada van terena.

Inspiracija za lansiranje ovakvih slatkiša, koje je nazvala "Sugarpova", došla je iz jednostavne ljubavi prema slatkišima. Pored toga, Šarapova je želela da se pokaže da može nezavisno od sponzora da zarađuje novac van teniskog terena.

Ovi slatkiši su slatki i elegantni, savršena poslastica za minibarove u hotelima ili jednostavno divan poklon za dragu osobu. Gumene bombone u obliku teniskih loptica, mini cipelica, šećernih usana, se proizvode u Španiji. Ovakve slatkiše možete da kupite u obližnjem marketu, ali gumene bombone "Sugarapova" su slađe i elegantnije.

Preporučujemo

foto

06. 09. 17

Najlepše fotografije veridbi u 2017. godini

Ko kaže da bajke ne postoje?!

foto

14. 08. 17

Dama među oblacima

Svet na dlanu...kroz pilotsku kabinu

Search