Štampaj Štampaj

Pošalji prijatelju

17. 01. 2013

Tom Ford otkriva!

Detalje u vezi sa njegovim planovima

Poznati kreator Tom Ford se priprema da prikaže svoju najnoviju kolekciju namenjenu muškom polu, kao deo londonske revije. Nazvana prosto i jednostavno ’’Men’’ ova kolekcija ga nije sputala u ostalim realizacijama i planovima koje je sebi postavio tokom narednog perioda.

Prvobitna Fordova ideja je bila da revija bude prezentacija privatnog karaktera na koju će biti pozvan samo uzak krug ljudi, a čak bi bilo zabranjeno fotografisanje. Dizajner je promenio svoju odluku i izjavio da planira veliku reviju koja će biti deo čuvene londonske nedelje mode tokom februara. Očekuje se oko hiljadu posetilaca, a naravno sve će budno pratiti fotografi i modni blogeri.

Ford je promenio odluku nakon ekspanzije koju je doživela njegova radnja i sada se njegovo ime nalazi gotovo po čitavom svetu. Zbog toga je morao da prigli masovnost u svemu, pa i kada su u pitanju revije, ma koliko se on opirao tome. Jednostavno, ne može da dozvoli da ne prikaže komade koji će se kasnije naći u prodaji u njegovim prodavnicama.

Takođe, kreator je priznao da ga osim otvaranja prodavnice za London vežu i privatni razlozi. Naime, voleo bi da njegovog  sina Alexandera Johna odgaja upravo u Londonu, zajedno sa njegovim dugogodišnjim partnerom Richardom Buckleyjem. Iako ovde provodi samo 180 dana u godini, Ford je oduševljen načinom života, humorom kao i manirima koji su specifični za Englesku.

Preporučujemo

foto

03. 10. 17

Modni dodaci sa New York Fashion Week-a

Kolekcija jesen 2017

foto

04. 10. 17

Jednorog na Paris Fashion Week-u

Novi spektakl

foto

22. 09. 17

Victoria Beckham proleće/leto 2018

Ready-To-Wear Collection

Search