Štampaj

Pošalji prijatelju

10. 04. 2013

Radiotalasni lifting

Zategnite lice i telo

Radiotalasni lifting ili RTL je jedan od najpopularnijih antiage tretmana i spada u nehirurške tretmane za podmlađivanje lica i regije vrata i dekoltea, ali i celog tela.

Ovaj tretman možete da radite preventivno već od 25. godine života ili da uklonite bore i zategnete kožu. Ovaj tretman je bezbolan i ne zahteva anesteziju i obično se rade 3 vezana tretmana, u vremenskom razmaku od mesec dana, zbog kumulativne sinteze novog kolagena i elastina čiji efekti  traju do godinu dana.

RTL ima za cilj da maksimalno podstakne proizvodnju kolagena i elastina u koži i to se postiže radiotalasima, koji toplotnim efektom izazivaju njihovu sintezu. U toku tretmana, spirale već prisutnog kolagena doživljavaju kontrakciju što vidljivo zateže kožu, pa su efekti liftinga vidljivi već nakon prvog tretmana. Sve ovo se radi tako što se na tretiranu regiju prvo nanosi gel, preko koga se prelazi, uz umeren pritisak, aparatom koji emituje radio talase koji u dubini kože generišu toplotu, dok se površina kože ne zagreva.

Posle tretmana, sitne bore nestaju a duboke bore postaju pliće i manje vidljive, koža je zategnutija i njen kvalitet je popravljen.

Pošto ovo nije laserski, nego radiotalasni tretman, izloženost kože suncu ovde nije problem, tako da ovaj tretman možete raditi bilo kad u toku godine.

RTL tretman ne smeju da rade osobe sa bolestima mišićnog tkiva, sa malignim procesima, a pejsmejkerima, metalnim implantima, poremećajem koagulacije, hepatitis infekcijama, takođe, trudnice, dojilje i osobe koje su nedavno radile mezoterapiju regija gde treba da se radi radiotalasni lifting.

Preporučujemo

foto

29. 09. 17

5 navika koje uništavaju nokte

Negovane ruke nisu samo odraz lične higijene već i statusni simbol na osnovu koga drugi ljudi donose sud o vama.

foto

28. 09. 17

Pravilno čišćenje lica...

...jer naše lice to zaslužuje.

foto

23. 08. 17

Tajna vitke linije i mladalačkog izgleda žena iz Japana

Ukoliko ste putovali u Japan ili ste sreli nekog iz Japana verovatno vam je prvi utisak ostavila njihova mladolikost.

Search